Foto på lærred - lige til at hænge på væggen

Store eller små billeder - flere forskellige størrelser
Kontakt
Foto på lærred

Fotografier på lærred i små oplag

Alle fotografierne er printet på stærkt foto-lærred og hånd-opspændt op på kraftige blindrammer af professionel kunstner. D.v.s at de er klar til at hænge på væggen, og rammerne vrider sig ikke med tiden, men holder faconen.

fotos på lærred
foto på lærred spændt op på blindramme

Billeder på væggen

Foto på lærred i stuen
Billeder til væggen

Tomme hvide vægge i et lokale er ikke det mest stemningsfyldte at kigge på – hverken i stuen, soveværelset eller i  børneværelset, på restauranten, på kontoret eller andre steder. Der er mange ting at vælge i  mellem, når det kommer til udsmykningen af væggene. Nogle muligheder kan være temmelig dyre, eller også er det måske noget, du ser alle steder magen til. Her finder du et godt kompromis, hvis du kan lide smukke stemningsfulde billeder. Dette er  fotos, som er taget med kærlighed og engagement af fotografen Flemming Weisdorff. De er alle taget i Danmark eller Sverige på steder, som han holder specielt meget af. Derefter er de trykt i små oplag – nummererede og signerede af fotografen. Og prisen ligger fra  575 kr. i størrelsen 40 X 30 cm. Pt. er den største størrelse 80 X 60 cm, men efter aftale kan størrelsen forøges. På den måde kan du få nogle billeder på væggen, du ikke finder alle andre steder, og prisen er billig.

 

 

 

 

Foto på lærred – lige til at hænge på væggen

 

På denne hjemmeside kan du, foruden at downloade billeder, også få dem trykt på lærred og spændt op på blindrammer.

Størrelser

Du kan få foto på lærred i tre størrelser:    

40 X 27 cm    60 X 40 cm    80 X 54 cm

Ønsker du andre størrelser, så kontakt os, og vi finder ud af det

 

Alle foto på lærred bliver trykt i små oplag, nummererede og signerede.

 

Disse foto er trykt på holdbart lærred, der giver en dejlig glød til farverne. Derefter er de hånd-opspændt på kraftige blindrammer.

Få billeder på væggen, som du ikke finder alle vegne.

 

 

billeder på væggen
billeder i stuen

Smukke og stemningsfulde fotos til dit hjem

 

At spænde fotos op på blindrammer er en nærliggende tanke, når jeg til daglig arbejder som billedkunstner. Der spænder jeg selv mine lærreder op, så jeg er i øvelsen.

For nogle måneder siden fandt jeg en fantastisk god trykker i Skibby Jessen Print som laver nogle fantastiske print på fotolærred. Så blev tanken til virkelighed, og nu kan jeg sælge foto på lærred i tre forskellige størrelser.

Og jeg har længe syntes Flemming Weisdorffs skønne fotos fortjente noget mere, end bare køre som et diasshow på computeren. Han kan fortælle en historie med et enkelt foto, og da han så dem på lærred, måtte han sande, at de virkelig kommer til deres ret på en helt anden måde, end bare på skærmen.

Disse fotos på denne side er kun begyndelsen. Der følger smukke naturfotos, landskabsfotos, heste, dyr, gammelt håndværk mm.

Et udsnit af de fotos, som er mulige at få på lærred kan du se her nedenfor.

Der er naturligvis ikke vandmærke på de leverede billeder